Ostamassani tuotteessa on takuunalainen vika, miten toimin?

Näin teet reklamaation:

Ota meihin yhteyttä sähköpostilla info@hobbybox.fi. Otsikoi sähköpostisi reklamaatio + tilausnumero, esimerkiksi ”Reklamaatio #10009999”. Sisällytä sähköpostiin tilausnumerosi, tuotteeni nimi ja kuvaile mahdollisimman tarkasti, mikä tuotteessasi on vialla. Suosittelemme liittämään viestiin myös kuvia viallisesta tuotteesta, tämä voi nopeuttaa käsittelyä. Asiakaspalvelutiimimme antaa sinulle jatko-ohjeet.

1. Lähetä reklamaatiosi meille

Asiakaspalvelutiimimme antaa sinulle tarkemmat ohjeet tuotteen lähettämisestä. Vastaanotettuamme reklamaatiosi pyrimme hoitamaan asiasi mahdollisimman nopeasti.

2. Ilmoitus päätöksestämme

Kun käsittely on valmis, otamme Teihin yhteyttä sähköpostitse. Mikäli reklamaatiosi hyväksytään, Hobbybox.fi:llä on oikeus korjata tuote, vaihtaa se kokonaan uuteen tai sopia mahdollisesta hinnanalennuksesta. Mikäli mikään edellä mainituista vaihtoehtoista ei ole mahdollinen, niin tällöin hyvitämme maksamasi tuotteen arvon takaisin.

*Huomioithan, että takuumme kattaa valmistus- tai materiaalivirheet tuotteessa, eikä esimerkiksi normaalin kulumisen ja pitkän käyttöiän mukanaan tuomia virheitä. Reklamaatio tulee tehdä välittömästi virheen ilmenemisen jälkeen.*

Ota yhteyttä

Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteyttä